Kuzey Kıbrıs Turkcell, “Çalışan Bağlılığı” toplantısı düzenledi

Kuzey Kıbrıs Turkcell, tüm yönetim kadrosu ile ‘Çalışan Bağlılığı’ odağında geçtiğimiz hafta önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda, çalışan mutluluğu ve verimliliği konusundaki anket sonuçları değerlendirildi ve bu alanda atılabilecek adımlar üzerine workshoplar yapıldı. Esentepe’de bulunan Sun Valley Heart Center’da gerçekleşen toplantıya, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ve yöneticiler katıldı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, “Çalışan Bağlılığı” toplantısı düzenledi

Toplantının gündemi: Çalışan memnuniyeti

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den verilen bilgiye göre toplantının ana gündem maddeleri arasında çalışan mutluluğunun korunması, iş özel yaşam dengesinin önemi, ekipler arası güçlü iletişim bağlarının artırılması ve karar süreçlerinde çalışanların daha aktif rol almasına teşvik gibi konuların yer aldığı belirtildi. Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri toplantıda, çalışan memnuniyetinin artırılmasının sadece çalışanların değil, aynı zamanda müşterilerin ve tüm paydaşların da memnuniyetine olumlu yansıyacağını değerlendirdiklerini vurguladı. Yetkililer ayrıca, çalışan memnuniyeti yanında müşteri memnuniyeti odağının da her zaman olduğu gibi devam edeceğini vurguladı.

Küçüközdemir: “Çalışan bağlılığı ve memnuniyetini artıracak her adım için çalışmalarımız devam ediyor”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir, toplantıda yaptığı konuşmada, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sadece teknolojide öncü olmanın yanında, insanı odağa alan bir kurum olma noktasında da kararlılıkla ilerlediklerini ifade etti. Küçüközdemir, “Müşterilerimizin mutluluğuna verdiğimiz önem gibi çalışanlarımızın mutluluğu, bağlılığı ve memnuniyetine de ayrıca önem veriyoruz. Bu memnuniyeti artıracak her adım için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Yenilikçi adımlar ve sürdürülebilir başarı

Kuzey Kıbrıs Turkcell yöneticileri, çalışan bağlılığı ve memnuniyeti konusundaki çalışmalarını sürdüreceklerini ve bu konudaki yenilikçi adımları hayata geçireceklerini belirtti. Toplantıda dile getirilen tüm öneriler ve alınan kararların çalışanların kurum içindeki motivasyonunu ve bağlılığını artırmayı hedeflediği ifade edildi.

 



Basın Bülteni Basın Görseli-1 Basın Görseli-2 Basın Görseli-3 Basın Görseli-4



DİĞER HABERLER

Sayfayı kaydırın