Kuzey Kıbrıs Turkcell Uygulaması ile her şey parmaklarınızın ucunda…

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sürekli gelişen mobil uygulaması ile hattınızla ilgili pek çok işlemi gerçekleştirebilir, Turkcell Alışveriş Merkezi (TAM) bölümünden teknolojik ürünleri görebilir, online alışveriş yapabilirsiniz.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Uygulaması ile her şey parmaklarınızın ucunda…

Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için mobil uygulamasını sürekli geliştiriyor. Bu uygulama sayesinde evinizden çıkmadan, çağrı merkezini aramadan kolay ve güvenli şekilde birçok işlemi gerçekleştirmek mümkün oluyor. Örneğin, kalan bakiyenizi ve paketlerinizi kontrol edebilir, faturanızı inceleyebilir ve online olarak ödeyebilir veya kendinize uygun internet paketi ve diğer ürünleri inceleyip, satın alabilirsiniz. Teknoloji lideri Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından geliştirilen uygulama ile daha birçok farklı işlemi de gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamada, Turkcell Alışveriş Merkezi (TAM) bölümünden teknolojik ürünleri de inceleyebilir, uygun cihazı online olarak satın alabilirsiniz.

Turkcell Alışveriş Merkezi (TAM) ile online alışveriş kolaylığı

161 binin üzerinde aylık ziyaretçisi bulunan Kuzey Kıbrıs Turkcell Uygulaması’nda online alışveriş de yapılabiliyor. Uygulama içerisindeki Turkcell Alışveriş Merkezi (TAM) başlığı altından ulaşabileceğiniz bölümde akıllı telefon, saat, tablet gibi teknolojik cihazları görebilir, akıllı ev aletleri gibi ürünleri yine TAM içerisinden online olarak alabilirsiniz. 

Çoklu hesap kullanımı mümkün!

Sürekli yatırım yapılarak geliştirilen Kuzey Kıbrıs Turkcell uygulaması, çoklu hesap kullanımını da mümkün kılıyor. Bu özellik sayesinde birden fazla numaranız varsa uygulama altında hepsini birleştirebilir, hatlarınızı buradan takip edebilirsiniz.

4.5G ye özel fonksiyonlar da Kuzey Kıbrıs Turkcell uygulamasında…

Kuzey Kıbrıs Turkcell uygulaması 4.5G’nin hayatımıza girmesi ile bu kapsamdaki birçok işlemi de yine uygulama içerisinden yapılabilmesini mümkün kılıyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell’den verilen bilgiye göre GB transferi, GB depom, GNÇ’lilere Özel Sınırsız Data Günü, Youtube Premium kod başvurusu ve 4.5G Bağlantı Ayarları’nı da müşteriler uygulama içerisinden yapabiliyor.

Hediyeler kazandıran özel kampanyalar

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in binlerce hediye dağıttığı kampanyaları için de Kuzey Kıbrıs Turkcell Uygulaması’na tek tıkla ulaşarak bu kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Yıllardır devam eden Salla Kazan, Sarı Sandık ve Gülümse Kazan kampanyaları ile saniyeler içinde tıklayarak hediyeler kazanabilirsiniz.

 



Basın Bülteni Basın Görseli-1



DİĞER HABERLER

Sayfayı kaydırın